За нас

– Ние ви даваме 24 месеца гаранция
– Ние ви предлагаме безплатен транспорт/ за София/
– Ние ви даваме най-добрите цени за страната
– Ние ви предлагаме след-гаранционен сервиз

Кои сме ние?

„СТАНИ 83 СЕРВИЗ” ЕООД е фирма занимаваща се със сервиз и продажба на бяла техника втора употреба, внос от Холандия и Германия на водещата търговска марка Miele.

За качеството на продуктите гарантираме в 24 месечен срок, като осигуряваме и извънгаранционно обслужване. Работим с висококвалифициран сервиз с доказали се през годините специалисти по бяла техника с марка Miele. Сервизът разполага с всички необходими инструменти и уреди за ремонт.

Често задавани въпроси:

 Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

  За да закупите продукт от www.mieleservisbg.com, е необходимо да сте регистриран потребител . Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни. Попълнете коректно данните си и изберете продуктите си. На оставения от Вас имейл адрес ще получавате информация или ще се свържем с вас по телефона за потвърждение на поръчката.

Мога ли да кандидатствам онлайн и да закупя уред на изплащане с БНП Париба?

Да, можете да кандидатствате  онлайн за закупуване на уред на изплащане. Натиснете  зеления бутон  на БНП Париба „купи на изплащане“ 

Безплатна ли е доставката?

Доставката за град София е безплатна  и от магазина и от онлайн платформата, като в нея не влиза качване и монтаж  на уреда/и.  При допълнително поискване от ваша страна , може да заплатите качването и монтажа на уред . Цена за монтаж 30 лв / Цена за качване на уред  50 лв. / задължително при наличие на асансйор/

Доставка извън София се заплаща. Работим с куриерска фирма “Еконт”, или договорка за цена с превоз от наша страна.

Какви са сроковете за доставка?

След потвърждаване на Вашата заявка от наша страна по телефон или e-mail, ще получите поръчаните продукти на посоченият от Вас адрес или до поискване (по желание на клиента) в срок от два до три работни дни.

Имате ли магазин и сервиз, където мога да видя артикулите Ви?

Да, освен онлайн платформата ни www.mieleservisbg.com , разполагаме с магазин намиращ се в гр. София , кв. Надежда 1 ул. “ Атанас Лозанчев” бл. 173. / в близост до метростанция Надежда/ 

С раб.време от пон. до петък / 10.00ч  –   18.30ч     и събота / 10.00ч   –   16.00ч

За сервизиране на уред независимо дали е закупен от нашия магазин или от друго място/ стига да не е в гаранция на друго място/  с марката MIELE / пералня, сушилна, съдомиялна, фуна или плот/ , моля обадете се на посочения тел: 0888 105 240 с точна информация за повредата и модела на уреда , за да получите по-компетентно обслужване.

Правите ли по- голяма отстъпка при покупка на два или повече уреда?

При покупка на втори уред независимо кога се реализира покупката получавате 50 лв отсъпка, при покупка на повече от два уреда в момента цената се коментира според избраните от вас уреди.

Въпрос относно Рекламация и връщане на уред?

Рекламация
Потребителят има право да направи рекламация при констатиране на дефекти на стоката, липси, несъответствие с избрания от него продукт. Рекламация за продукта, се приема в деня на получаване. Връщането на рекламираната стока се усъществява в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55, ал 1 от ЗЗП.

За да упражни правото си на отказ,  Потребителят трябва да уведоми  ,,СТАНИ 83 СЕРВИЗ “ЕООД  за имената си, адрес и телефонен номер, данни за продукта който иска да върне, и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление(с писмо изпратено на електронната поща    mieleservisbg@abv.bg . След което Потребителят ще получи съобщение на траен носител(например по електронната поща) за потвърждение на получаването на отказа.

За да бъде спазен срока за отказ от договора, е достатъчно потребителят да изпрати съобщението си относно упражняването на правото си на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

В случай,че Потребителят се откаже от договора, трябва да върне продукта в 14 дневен срок с наложен платеж, като всички транспортни разходи за това са за сметка на Потребителя.

,,СТАНИ 83 СЕРВИЗ ″ ЕООД запазва правото си, в случай че върнатия уред е с увредена опаковка, драскотини, следи от употреба, удари, увредена от токов удар, с липсващи аксесоари или части, следи от разглобяване на уреда, да прецени дали да приеме върнатата стока.