Начини на плащане

За да Ви предложим възможно най-голямо удобство и гъвкавост, Ви предоставяме три възможности за заплащане на Вашата поръчка:

В брой 

с наложен платеж на куриера или на място, в нашите обекти

По Банков път

При заплащане по банков път, моля първо се обадете на следния телефон :  0896029056  за да се потвърди наличността на избраният от вас уред. Потребителят заплаща сума, равна на стойността на поръчаната стока, съгласно потвърдената поръчка , но в полето“ Допълнителна Информация“ напишете желанието си за заплащане по Банков път  . След като плащането бъде потвърдено и съответната сума постъпи по банковата сметка на  STANI 83 SERVICE EOOD , се изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги.

STANI 83 SERVICE EOOD

BG79RZBB91551009305960    Райфайзенбанк

На кредит

На изплащане на равни месечни вноски, за поръчки над 150 лв. с максимален срок за погасяване 48 месеца. Можете да се доверите на кредитна институция, като – БНП Париба. Можете да кандидатствате онлайн .

Как да поръчате на кредит

Изпратете следните данни на нашия имейл mieleservisbg@abv.bg: / данните ви ще бъдат използвани за заявка на кредита/

  • Продуктът за който кандидатсвате / модел и цена/
  • Три имена
  • Егн
  • Телефон за обратна връзка
  •  Ваш имейл
  1. Консултант  ще се свърже с Вас за попълване на въпросник за стоково кредитиране и електронно с вашата поща/ имейла който сте ни предоставили/ ще потвърдите съгласието си за стока на изплащане към БНП Париба.
  2. До часове или няколко дни ще получите поръчката си, а ние ще Ви уведомим по телефона за дата на доставката.